Limburgse samenwerking in genieten op topniveau!

by Otmar & Geruba Chocolade

Zuid-Limburg is een sterke samenwerking rijker. In 2020 hebben het chocolade atelier Geruba en Rando Trading Oostenrijkse wijn elkaar gevonden en besloten om de handen ineen te slaan bij het
verwennen van hun klanten.

Geruba Chocolade

Geruba is ontstaan in 2009, nadat Gerben Ubags zijn passie voor chocolade wilde gaan gebruiken om de lekkerste creaties te ontwikkelen en daarmee mensen te verwennen. Chocolade is een natuurproduct dat je moet begrijpen om topproducten op hoog niveau te kunnen maken.

Om hier niets aan het toeval over te laten gebruiken ze bij Geruba alleen maar de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten. Hierbij gaat het om cacao van Callebaut en Belcolade. De overige, eerlijke ingrediënten komen o.a. van goed bekende lokale producenten die alleen met natuur ontziende productiemethoden werken. De 20-jarige ervaring van Gerben deed de rest.

Werken aan hoogstaande kwaliteit is lonend, wat duidelijk werd in 2013, toen Geruba als bedrijf Gerben boven het hoofd ging groeien. Hij benaderde een goede vriend, Michel Willems, om hem bij te staan bij de bedrijfsleiding. Michel heeft een gave om met enthousiasme het personeel in topvorm te krijgen voor het borgen van de hoogste kwaliteit, waarbij de productie ook nog de sterk groeiende vraag aankan. Gerben kan zich hierdoor helemaal toeleggen op de mooiste en lekkerste creaties waar Geruba zo bekend om is geworden.

Proeverijen, workshops en meer!

Limburg is in Schinnen tussen de glooiende heuvels een sterk
samenwerkingsverband rijker. Deze combinatie verheft de klant
boven het koningschap. Geheel vanuit en met de natuur
ontwikkelde producten worden hier creaties samengevoegd tot
het walhalla van genieten.

Frisse, kwalitatieve en zuivere wijnen en chocolade van natuurlijke cacao in de meest  spraakmakende bonbons, truffels en vormgeving zorgen samen voor dit resultaat. Hier koop je iets dat goed en lekker is. Tevens kun je hier ervaren hoe het is om chocolade te maken door middel van een rondleiding of een workshop onder enthousiaste leiding, maar ook een mooie wijnproeverij beleven in een professionele setting.