Gsellmann Gabarinza 2016

De wijn heeft uiteraard weer veel rood en zwart fruit, maar ook meer mineralen, frisheid, kruidigheid, een zweem van parfum van rozen, mooie droge tannine en zachte melkzuren.

Gsellmann Pannobile rot 2017

Een mooie volle neus leidt je naar een zachte wijn met vanille nuances en in de smaak rijp rood fruit en zwart fruit, zo rijp dat maar net op tijd is geoogst.

Gsellmann Blauer Zweigelt Exempel 2017

Deze wijn kenmerkt zich door zeer veel rood fruit in de zachte melkzure, sappige smaak die aangenaam wordt versterkt door fijne tannine tot een volle, complexe wijn die geheel in harmonie de druivensoort Blauer Zweigelt ten volle etaleert.

Gsellmann Zu Tisch rot 2017

De wijn heeft een mooie malolactische, tweede vergisting ondergaan en de melkzuren combineren zeer prettig met het hoofdzakelijk zwarte fruit, kruidnagels, nootmuskaat en zwarte peper.

Gsellmann Heideboden 2018

Dankzij het rijk aanwezige rood en zwart fruit heeft de wijn een sappige smaak met zachte tannine en dankzij fijne zuren een fris karakter.

Gsellmann Sankt Laurent 2018

Een mooie wijn met fruit van kersen, bessen en pruimen met een aangename tannine structuur en mooie zuren die uitmonden in een zachte, prettige afdronk van middellange lengte.