Rosenberg 2017

Naast bosbessen en kersen een scala aan rood en zwart fruit met wat nougat, vanille, kokos, merkbare mineralen en kruidigheid hebben we voldoende tannine.

Spitzerberg Blaufränkisch 2017

Het gevolg is een wijn vol sap van kers en zwarte bessen met veel mineralen, sporen van vanille, chocolade en zeker goed in de tannine.

Oida Schwoaza 2017

Deze wijn is zeer diep in de geur en heeft een hele mooie volle smaak met veel zwart en rood fruit, waarin verschillende nuances blijven komen.

Göttlesbrunn rot 2017

Zwart fruit, voornamelijk bessen, voert de boventoon met iets van herfstachtige geuren met fijne tannine en aangename zuren, met na verloop van tijd bovendrijvende nuances van kruiden, mineralen, etc die dit een behoorlijke complexe wijn maken.

Rubin Carnuntum Blauer Zweigelt 2018

Dit jaargang is een voortreffelijk voorbeeld met het diepe fruit waarin veel kers, veel materie, een volle impressie, kruidigheid en goed afgestemde tannine.

Hoadocka Sankt Laurent 2017

De Sankt Laurent is dan ook een wat complexere wijn geworden met fijn zwart en rood fruit, mooie mineralen, fijne tannine en nu al een prettige ontwikkeling.

Steinriegl Chardonnay 2018

Een wijn met veel sap met in de neus wit en geel fruit, tropisch fruit met name mango en een zweem van ananas met een iets kruidige achtergrond.

Göttlesbrunn Weiss 2018

In de smaak uit de wijn zich in frisheid met veel wit en tropisch fruit, aangevuld met mineralen en kruidigheid.

Grüner Veltliner 2019 (Netzl)

Dit is niet het minerale en strakke van de Wachau, maar een volle, sappige Grüner Veltliner met impressies van citroen, rijpe appel, wat tropische nuances met kruidigheid waaronder witte peper gedragen door crispy zuren, die de wijn een verfrissende afdronk geven vol met sap en een rijk, rijp gevoel.