Tribunus Favianis Amphorenwein 2017

Het fruit in de wijn heeft het meeste weg van pruimen en dat combineert mooi met de nog aanwezige zuren die van deze bijzonderheid een blijvend interessante wijn maken.

Grauer Burgunder Smaragd Silberbichl 2019

Het rijpe exotisch fruit wordt door krachtige zuren en mineralen afgerond en resulteert in een zachte, frisse wijn met subtiele geuren. Het is een mooie droge wijn, met een fijne, elegante afdronk van grote lengte.

Riesling Smaragd Höllerin 2018

Daarmee hebben we hier een zeer sterke, volle wijn met mooi citrus fruit van citroen tot grapefruit en witte perzik. De mineralen van de steenachtige bodem spelen een heel mooi spel met dit fruit en de zuren geven hier een mooie, maar zachte ruggengraat.

Riesling Smaragd Silberbichl 2019

De wijn is klaar om te genieten, maar kan ook nog best een paar jaren verder rijpen tot meer harmonie van mineraliteit, fruit en zuren.

Grüner Veltliner Smaragd Alte Point 2018

Fijne tonen van noten en kruidigheid, gedragen door gele appel, gesuikerde sinaasappel, met een minerale toon. Deze krachtige wijn zit vol fruit, rijpe perzik, een mooie zuurgraad dat samen met een hint naar honing leidt naar de afdronk, waarbij zeer decent restzoet aanwezig is.