Traminer Wild 2017

Met een oranje-gele kleur laat de zeer zachte neus van deze wijn een kruidig boeket, rozen aroma, mineralen, witte appel en peer, citrus van sinaasappel, citroen en grapefruit los om al dit moois in de smaak te laten versmelten met een beetje tannine en zachte zuren.

Amphore rood 2012

Die komt al binnen met een mooie zachte neus vol met rijp fruit, ingedroogd fruit, nat herfstbos geuren en mineralen op de achtergrond.

Blauer Zweigelt Best Of 2016

Donkere robijnen wijn zit in dit glas, dat een neus heeft met veel fruit zwarte kersen en bosbessen en nuances van vanille, noten, oregano en kaneel.

Sankt Laurent Best Of 2017

Gezien het levendige fruit, kers en ander rood fruit, en een hele zachte tannine structuur met prettige zuren zal enige evolutie deze wijn tot een grootse wijn in harmonie brengen.

Sankt Laurent Selektion 2017

. De fijne afdronk van goede lengte glijdt zijdezacht weg in de keel een mooie indruk achterlatend. Probeer maar met kaas, ragout of lamsvlees.

Sankt Laurent Klassik 2017

Mooie fruitige wijn met rode bessen en zwarte kersen, waarbij de tannine structuur en de mooie zuren goed in balans zijn.

Pinot Noir Best Of 2017

Wel heeft de wijn veel mooi fruit, zoals rode en zwarte kers, pruim en rode bes, maar ook gedroogd fruit speelt een rol.