Gelber Muskateller Postaller 2019

De geur heeft kenmerken van rozenhout en vlierbes, waarbij de smaak strak blijft door de zuren waarbij wit en tropisch fruit naar een harmonie voeren die de wijn een mooi droog karakter geeft.

Weisser Burgunder Smaragd Postaller 2018

Dat levert een wijn op met mooie toon van walnoten gedomineerde geur die overgaat in een smaak met fijn geel en wit fruit, waarbij je denkt aan een bourgondische witte wijn in een strakke verpakking.

Riesling Federspiel Stein am Rain 2019

Hier spelen perzik, limoen en een tikje tropisch fruit een mooie tegenhanger voor de uitgewogen zuren die de wijn mooi zuiver naar een middellange afdronk voert, waarbij de nasmaak blijft nagalmen in harmonie van fruit met de mooie rinse zuren.

Grüner Veltliner Tom 2019

Fijne kruiden, appeltonen, peren en anijs geven in de smaak het fruit dat heel mooi combineert met de zuren. De wijn heeft een mooie afdronk en zeker een goede bewaar mogelijkheid.

Grüner Veltliner Federspiel Pichl Point 2019

Zachte kruidigheid met hints naar mango, appel en anijs worden ondersteund door zachtere citrus soorten. De frisse structuur in de mond heeft behoorlijke complexiteit van sap met smaken als ananas, gele appel en een mineraal zoutje.