Rotgipfler Ried Satzung Grosse Reserve 2018

De smaak is sappig en romig, waarin herkenbaar steenfruit, peer, tropisch fruit met name papaya en mandarijn de mineralen ondersteunen in een mooi spel met aangename zuren.

Gewürztraminer 2019

Een enorm fruitpalet doet denken aan lychee, rozen, abrikozen, kweepeer, dat in een zijde zachte structuur de spanning aangaat met fijne zuren.

Zierfandler-Rotgipfler 2019

De kruidigheid is niet minder geworden, maar frisheid maakt dit nu een geweldige wijn. Hij heeft finesse en is niet te zwaar.

Chardonnay 2019 (Kloster Neuburg)

Mineralen en een zacht botertje vertroetelen tropisch fruit en walnoot, waarbij de zuren en een klein bittertje een wijn verraden.

Wiener Gemischter Satz DAC Ried Weisheiten 2019

In de smaak komen citrus en wit tropisch fruit aan de orde die een elegante textuur vormen met de aangename zuren en een mooi bittertje. Een zeer complete wijn, met frisheid, mineralen en ruim voldoende fruit.

Weissburgunder Jungherrn 2019

De sappige, elegante smaak heeft iets van toast, met verder mooi fruitsap in goed harmoniërende zuren en iets van banaan in de afdronk van goede lengte.

Grüner Veltliner Steinriegel 2019 (vat monster)

De kleur is geler en de neus geeft citrus, mango en nog meer geel tropisch fruit prijs. Zacht is een notig aroma herkenbaar in deze sappige, elegante wijn met een beetje een romig filmend mondgevoel.