Herzinger Pinot Noir 2017

De smaak leert dat de wijn opvoeding heeft gehad op groot hout door houttonen die in wijnen van enige jaren ouder geheel zijn samengevloeid met de sappige smaken van donkere kersen, zwarte pruimen, frambozen en aalbessen.

Herzinger Credo XIII

Een mooie donkere granaat-rode kleur verleidt tot het ruiken aan geuren van bosbessen en ander donker rood fruit, met hints naar karamel, tabak en licht cederhout. Eenmaal in de mond toont de wijn materie, kracht en zachte ronde tannine in de sap die uitmondt in een mooie afdronk met complexiteit.

Herzinger Zweigelt 2019

De neus geurt als wilde kers gemengd met bosbessen die beide in de smaak terugkomen. Naast dit mooie fruit toont de volle smaak ook tonen van bittere chocolade, bramen en zwarte kersen in een volle sappige wijn gedragen door lichte tannine.

Herzinger Riesling Traisental DAC 2019

De smaak is fris met niet dominerende citrus tonen en iets van groene appel waarbij een hint naar enig tropisch fruit bespeurbaar blijft en het gebruikte groot hout alleen voor nuance zorgt.

Herzinger Muskat Ottonel 2019

Het is met andere woorden een ideale wijn voor zomers op het terras als aperitief dat van harte uitnodigt tot de maaltijd die volgen gaat.

Herzinger Weissburgunder 2019

Deze wijn heeft een groengele zweem in de kleur, een mooie delicate neus van noten, zacht fruit en heel in de verte een merkbaar botertje.