Bedankt!

Ik neem zo snel mogelijk contact op! Is de vraag zo dringend dat een antwoord niet langer kan wachten, neem dan telefonisch contact op óf kom langs bij de Vinotheek in Schinnen (op vrijdag en zaterdag).

Groet Otmar

Limburgse samenwerking op topniveau!

De passie van Otmar, om goede wijn aan te bieden is een nooit eindigende ontdekkingstocht. Evenmin als de zoektocht naar goede chocolade als aanvulling voor bij de mooie wijnen.

Sinds 2020 is deze zoektocht geëindigd bij Geruba Chocolade. Door de samenwerking ontstaan er nu prachtige chocolade creaties, proeverijen en workshops in de Vinotheek.

Weingut Netzl

De DAC Carnuntum is één van de oudste wijngebieden, maar ook de jongste. De Kelten verbouwden hier al druiven. Na het wijnschandaal in 1985 zijn de voorlaatste en huidige generatie wijnbouwers zich pas volledig gaan toeleggen op kwalitatieve wijnbouw.

Weingut Herzinger uit het Traisental

Het is 4000 jaar geleden dat de Kelten aan wijnbouw deden op de beschutte hellingen van Nussdorf ob der Traisen. Dit zogenaamde keteldal licht aan de voet van het Wetterkreuzgebergte, ten zuiden van de stad Krems.