Schrattental 9 2017

Resultaat is dan een charmante, animerende, fruitige wijn met een lange afdronk. Probeer maar met wild, rund of lam.

Pinot Noir 2017 (Zull)

Kruidige dampen van een nat herfstbos versmelten met het fruit en de zachte tannine tot een mooi gestructureerde finesse rijke wijn die nagalmt in een harmonische afdronk.

Zweigelt 2018 (Zull)

De opvoeding op gebruikt barrique geeft een mooie toast en iets tabak, dat samen met sap van kers, pruim en braam en een toon van pure chocolade een uitgebalanceerde, sappige en elegante wijn vormt die door fragiele tannine en mooie zuren tot harmonische complexiteit is gekomen.

Rosé Lust & Laune 2019

Een fijne geur van fris rood fruit met enige kruidigheid verloopt in de smaak naar frisheid met fruit, ingebed in aangename zuren.

Riesling Innere Bergen 2019

De neus geeft een mooie impressie van bloesem en rijp steenfruit met mineralen die denken aan rokerigheid door de graniet. Samen met de wederom aanwezigheid van kruidige nuances komt een smaak naar voren met perzik en fruitsap die dankzij de elegante zuren een grote diepgang bewerkstelligt.

NeuLand Gemischter Satz 2018

Deze wijn is gemaakt van Chardonnay, Welschriesling, Riesling en Traminer, meestal van oude stokken in verschillende wijngaarden, maar wel gelijkertijd geoogst en geperst.

Grüner Veltliner Äussere Bergen DAC Reserve 2018

U mag hier denken aan citrus, peer en exotisch fruit in een waaier van fruittonen, dat samen met iets van tabak en karamel met kruidige aanvullingen door mineralen en zuren ondersteunde smaak die overgaat in een lange afdronk.

Grüner Veltliner DAC 2019

De fruittonen in de smaak zijn van peer en citrus die door een lichte kruidigheid fijn met de zuren samengaan.